Wij streven naar pole position

In al onze merken willen we de top behalen. Of het nu gaat om de beste stoelen in een stadion, een soepel boekingssysteem creëren of bovenaan komen in de zoekresultaten: we hebben de naam P1 niet zomaar gekozen Wij willen op pole position komen in iedere discipline. De wereld is onze speeltuin! De wereld is onze speeltuin!

Onze labels zijn gekenmerkt door ongelimiteerde mogelijkheden Een sportevenement bezoeken, software ontwikkelen, een digitale marketingstrategie opzetten: niets is ons te gek. Wij realiseren dit met onze toegewijde teams, ondersteund door ons eigen Event Sales Platform en Ticket Management Systeem die onze in-house productontwikkelaars hebben gebouwd.

ONZE MERKEN

P1 Group bestaat uit vier merken. Het zijn unieke labels die gezamenlijk zorgen voor een toonaangevende groep.

P1 Travel biedt officiële tickets aan voor de grootste sport- en muziekevenementen ter wereld. Dankzij onze officiële samenwerkingen met de grootste internationale voetbalclubs, eventlocaties en toernooien kunnen wij de best mogelijke beleving bieden aan fans waar ook ter wereld. P1 Travel brengt je naar het evenement van je dromen!

Wij willen wereldwijde evenementen toegankelijk maken voor iedereen. Dat is precies de reden dat we P1 Corporate Hospitality in het portfolio hebben. . Onze specialisten staan in de startblokken om incentives, groepsreizen of andere business trips te organiseren. Onze geschiedenis begint bij dit label, dus we durven best te zeggen dat we goed zijn in wat we doen.

VerseKrachten is een fullservice marketingbureau met ervaren marketeers die bedrijven helpen om online te groeien. De wereld van online marketing kent geen geheimen voor onze specialisten in SEO, SEA, copywriting en webdesign. . Wij zorgen voor online zichtbaarheid, dus waar wacht je nog op?

TravelFlow levert hoogwaardige en dynamische online boekingssystemen voor reisorganisaties en ticketverkopers. Onze ontwikkelaars optimaliseren de standaardsystemen en voegen ons speciale ingrediënt toe: tickets voor live evenementen. Fans en bezoekers van evenementen worden op de best mogelijke manier bediend met reisarrangementen die met één klik worden samengesteld.

The drive of
P1 group

Toewijding

Wij geven niet zomaar op. . Onze passie en ambitie zorgt ervoor dat wij een stapje extra zetten om onze doelen te behalen. We verkopen niets wat we zelf niet zouden kopen. Alles is geheel naar wens van de klant.

Creatie

Find a way or make a way. Wij krijgen het voor elkaar en het maakt niet uit via welke weg. Zelfs als we nooit meer terug kunnen naar de oude situatie gaan we ervoor. Onze flexibiliteit is eindeloos en we gebruiken dat voor de volle honderd procent.

Geniet van de reis!

De wereld is onze speeltuin en we willen dat iedereen daar volop van geniet. Plezier hebben in het werk staat voorop, waardoor het niet eens voelt als werken. We nemen ons werk heel serieus, onszelf wat minder…

Teamwork

We zijn er voor elkaar, zelfs als het niet specifiek wordt gevraagd. En omdat we in-house specialisten hebben kunnen we voor ieder project het ideale team samenstellen.