Joop Drechsel en Lex Beins treden toe tot P1 Group

Share This Post

Lex Beins (oprichter van CheapTickets.nl) en Joop Drechsel (voormalig topman van BCD Travel) treden toe tot de Raad van Commissarissen van P1 Group. Door hun jarenlange ervaring in te zetten via een adviserende en toezichthoudende rol streeft P1 Group ernaar om zijn labels naar een volgend niveau te trekken.

P1 Group is het moederbedrijf van onder andere P1 Travel, aanbieder van officiële tickets en reispakketten voor wereldwijde sport- en muziekevenementen. Dankzij officiële samenwerkingen met grote voetbalclubs en toernooien als de Olympische Spelen en het WK Rugby bezorgen zij jaarlijks duizenden mensen de beleving van hun dromen. Daarnaast behoren de B2B-tak P1 Corporate Hospitality en online marketingbureau VerseKrachten tot de groep.

Lex Beins en Joop Drechsel treden toe tot de Raad van Commissarissen van P1 Group. Het moederbedrijf is de afgelopen jaren explosief gegroeid en met de impact van deze ondernemers wil het bedrijf de volgende stap zetten. Beins: “De gezonde groeipijn die P1 Group ervaart zorgt voor een aantal uitdagingen waar ik mij graag voor inzet. Er zit een heel enthousiast en energiek team dat met de coronacrisis een flinke tegenslag heeft gehad vanwege de situatie in de reisbranche. Ik ben blij dat ik een toegevoegde waarde kan bieden om het bedrijf verder te laten groeien.”

De expertise van Beins in IT, ondernemen en de reisbranche wordt aangevuld met de jarenlange ervaring van Drechsel. “Ik heb bewondering voor het ondernemerschap van Ludo Hermans en Bernie Mulder. Ik heb respect voor de wijze waarop ze het bedrijf door de coronacrisis heen loodsen en zie veel potentie. Ze staan pas aan de start”, vertelt Drechsel.

Bernie Mulder, mede-eigenaar van P1 Group, is verheugd dat hij gebruik mag maken van de adviezen van Beins en Drechsel. “De combinatie van deze twee mannen is precies wat wij nodig hebben in deze tijd”, vertelt Mulder, die samen met Ludo Hermans eigenaar is van P1 Group, “Nu is het uitgelezen moment om alles goed te zetten zodat we straks extra hard kunnen gaan.”

More To Explore

p1 travel dortmund
Persbericht

Borussia Dortmund en P1 Travel sluiten unieke deal

Borussia Dortmund heeft zijn eerste officiële ticketpartner aangewezen om hun tickets te verkopen, namelijk het Nederlandse P1 Travel. De reisorganisatie is specialist in sportevenementen en -wedstrijden over de hele wereld. Ook voor P1 Travel is het een unicum: voor hen is het hun eerste Duitse partner.