West Ham United benoemt P1 Travel tot exclusieve reseller

Share This Post

P1 Travel is benoemd tot exclusieve International Ticket & Hospitality Reseller van de Londense voetbalclub West Ham United. Dat maakt de reisorganisatie voor de komende drie jaar de enige officiële reseller ter wereld.

Het Nederlandse sportreisbureau P1 Travel gaat diverse ticketopties aanbieden; van losse tickets tot aan complete hospitality-pakketten, inclusief toegang tot de lounges, voor thuiswedstrijden in het London Stadium. Via de eigen boekingstool van de reisorganisatie kunnen ook direct hotelovernachtingen worden geboekt.

Nathan Thompson, Commercial Director van West Ham United, zegt: “Bij West Ham United streven we ernaar om hoge kwaliteit service te bieden. We kijken er dan ook naar uit om samen te werken met P1 Travel, een organisatie die er onophoudelijk naar streeft bijzondere ervaringen te bieden naar wereldwijde evenementen in sport en muziek.”

Ook P1 Travel kijkt uit naar de meerjarige samenwerking: “We zijn enorm vereerd dat we deze samenwerking met West Ham United aan mogen gaan”, vertelt Joost Verwer, Partnership Manager van P1 Travel, “door diverse tickets en pakketten aan te bieden streven we ernaar bij te dragen aan deze club en hopen fans van over de hele wereld een geweldige beleving te bezorgen.”

Klik hier als je meer wilt lezen over deze samenwerking.

More To Explore

p1 travel dortmund
Persbericht

Borussia Dortmund en P1 Travel sluiten unieke deal

Borussia Dortmund heeft zijn eerste officiële ticketpartner aangewezen om hun tickets te verkopen, namelijk het Nederlandse P1 Travel. De reisorganisatie is specialist in sportevenementen en -wedstrijden over de hele wereld. Ook voor P1 Travel is het een unicum: voor hen is het hun eerste Duitse partner.