P1 Travel tekent AC Milan als officiële partner

Share This Post

Reisorganisatie P1 Travel breidt de lijst met officiële samenwerkingen verder uit. Vanaf nu draagt P1 Travel de titel Authorized Ticket Agent van AC Milan, de tweede Italiaanse club voor de reisorganisatie.

P1 Travel focust zich op het veilig aanbieden van officiële tickets, en streeft daarvoor zoveel mogelijk officiële samenwerkingen na. Alleen op die manier kan het fans volledig ontzorgen, omdat er geen tussenpersoon of doorverkoop te pas komt en omdat er een vast aantal stoelen per wedstrijd wordt toegewezen. Tickets worden dus gegarandeerd. Eerder dit jaar sloot de organisatie al deals met onder andere West Ham United en Borussia Dortmund.

Per direct is AC Milan aan die lijst toegevoegd. P1 Travel gaat tickets voor alle thuiswedstrijden verkopen via haar wereldwijde platform. “Het is weer een samenwerking waar we enorm trots op zijn. Niet alleen omdat het onze tweede Italiaanse club is, waardoor het ook een mooie stap is in ons aanbod, maar vooral omdat ons antwoord op de illegale kaartenhandel nog sterker wordt,” vertelt Rick van der Maas, CEO van P1 Travel.

More To Explore

p1 travel dortmund
Persbericht

Borussia Dortmund en P1 Travel sluiten unieke deal

Borussia Dortmund heeft zijn eerste officiële ticketpartner aangewezen om hun tickets te verkopen, namelijk het Nederlandse P1 Travel. De reisorganisatie is specialist in sportevenementen en -wedstrijden over de hele wereld. Ook voor P1 Travel is het een unicum: voor hen is het hun eerste Duitse partner.