Wij leggen ons er niet zomaar bij neer.

Wij gaan niet bij de pakken neerzitten. Onze passie en ambitie zorgt ervoor dat wij de extra stappen nemen om onze doelen te behalen. Wij geven niet zomaar op. De wereld is onze speeltuin en we willen dat iedereen daar volop van geniet. We verkopen niets wat we zelf niet zouden kopen. Alles is geheel naar wens van de klant.

Growth dividers

Mogelijkheid om naadloze digitale innovaties te creëren

We hebben een ervaren in-house development-team dat ons in staat stelt om de volgende digitale stap te zetten. Niet alleen voor onszelf. We houden er ook van om anderen te helpen om dat topniveau te bereiken!

Een team op Champions League-niveau

We selecteren en ontwikkelen collega’s die ervoor gaan. Iedere collega heeft de mogelijkheid om te groeien en te leren. We willen iedereen in zijn of haar kracht zetten in het bedrijf en met de juiste mindset kom je een heel eind.

In-house ervaring

We weten wat mensen willen wanneer ze op zoek zijn naar kaarten voor evenementen. wij zijn event lovers Met onze ervaring kunnen we die obstakels wegnemen. Of het nu gaat om het verkopen van tickets, website-optimalisatie of het bezoeken van een evenement: wij weten hoe het in elkaar steekt en wij weten ook het antwoord erop.

No guts no glory

Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit. . Het klinkt misschien cliché, maar het is onze manier van leven. We durven risico’s te nemen en denken voorbij de gebaande paden. We creëren zelfs een nieuwe als dat nodig is.

Ons verhaal

Het begon allemaal met twee ondernemers op de zolder van een Thais restaurant in Nederland. Ze droomden van volle vliegtuigen naar de beste sportevenementen in de wereld. . De eerste tickets die ze verkochten brachten vrienden en familie naar Feyenoord. De ultieme droom om de grootste aanbieder van sportevents te zijn werd langzaam maar zeker realistischer.
. Ludo en Bernie besloten om hun team uit te breiden, want: ‘no guts, no glory’. Hun risico werd beloond. Samen vlogen ze naar de beste wedstrijden en toernooien ter wereld. Het team groeide en bleek nog groot talent te bevatten ook! In een mum van tijd was P1 Group uitgegroeid tot een toegewijd team met hetzelfde doel: pole position.

Grenzen doorbreken

Je kunt succes behalen door de gebaande paden te volgen, maar dat is niet wat we met P1 Group deden. Kun je niet langs de muur? Dan gaan wij er dwars doorheen! Met dit motto groeit P1 Group nog altijd snel. Binnen tien jaar is het bedrijf een van de grootste aanbieders in sportevenementen geworden. P1 Group heeft ook een stap genomen in de digitale wereld: ons in-house product & development team bouwt ons eigen Events Sales Platform en Ticket Management Systeem. Daarnaast werkt een team aan online marketeers hard om externe bedrijven te laten groeien en ook hen op pole position te krijgen.

THE BOARD

Alain Manche

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget dolor non risus hendrerit

Alain Manche

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget dolor non risus hendrerit

De wereld is
onze speeltuin

Als je het Ludo en Bernie vraagt is de succesformule gemakkelijk: zie de wereld als een grote speeltuin. Niet alleen op kantoor, maar ook in de vakgebieden waarin we werkzaam zijn. En omdat spelen niet als werken voelt, werken wij stiekem heel veel. En dat maakt ons succesvol.

We vieren onze successen met ongeëvenaarde bedrijfsweekenden. P1 Group is niet langer een hobby: het is een volwaardig bedrijf waar tientallen mensen hard werken.Met een lach. Tevreden klanten slapen in hotels vol met fans en onze marketingspecialisten brengen retailers naar ongekende hoogte op onlinegebied. Dit is precies hoe Ludo en Bernie het voor zich zagen.

Onze ultieme droom

Het team droomt nog steeds en de nodige stappen worden genomen. We dromen van volle vliegtuigen met onze eigen klanten, geoptimaliseerde softwaresystemen en florerende marketingresultaten. P1 Group is erbij. Onze ultieme droom om de grootste te worden was nog nooit zo dichtbij.