Waar wij het voor doen

Naar de top, dat is waar we voor gaan. Met onze superpowers passie en ambitie strijden wij om onze doelen te behalen.

Growth dividers

Unlimited digitale innovaties

Een ervaren in-house development team die ons naar het volgende niveau tilt: check!

Champions League team

We halen het beste in onszelf én elkaar naar boven. Samen en met de juiste mindset zijn we niet te stoppen!

Inhouse ervaring

Of het nu gaat om het verkopen van tickets, website-optimalisatie of het bezoeken van een evenement; wij weten wat we doen.

No guts no glory

Opgeven zit niet in ons DNA. Risico’s durven nemen wel. Find a way or make a way!

Ons verhaal

Het begon allemaal met twee ondernemers, Ludo en Bernie, op de zolder van een Thais restaurant. Ze droomden van volle vliegtuigen naar de béste sportevenementen in de wereld. Feyenoord was het eerste event waarvoor ze tickets hadden verkocht. Een volledig verzorgd dagje uit voor vrienden en familie. De ultieme droom werd helder: de grootste aanbieder worden van sportevenementen. No guts, no glory! Ludo en Bernie besloten om hun team uit te breiden en dit werd beloond. Samen vlogen ze naar de grootste wedstrijden en toernooien ter wereld. P1 Group is razendsnel uitgegroeid tot een fantastisch toegewijd team met hetzelfde doel: pole position.

Grenzen doorbreken

We wachten niet op kansen, maar creëren ze. Strijden zit in ons DNA. Wij geloven erin dat we binnen tien jaar de grootste aanbieder zijn binnen sportevenementen. Niet alleen in de sportevenementen maken we stappen. Het inhouse Product & Development team bouwt ons eigen Events Sales Platform en Ticket Management Systeem. Daarnaast helpen onze ervaren marketeers P1 én externe bedrijven om online te groeien.

THE BOARD

Alain Manche

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget dolor non risus hendrerit

Alain Manche

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget dolor non risus hendrerit

Work hard,
Play Harder

Plezier hebben op werk, waardoor het soms niet als werken voelt? Daar gaan we voor! De cultuur maakt ons succesvol, aantrekkelijk en uniek. We vieren onze successen met ongeëvenaarde bedrijfsweekenden.

P1 Group is niet langer een hobby meer: het is een volwaardig bedrijf met een team op Champions League niveau. Tevreden fans in volle stadions en inhouse marketingspecialisten die bedrijven helpen met online marketing. Dit is precies hoe Ludo en Bernie het voor zich zagen.

Onze ultieme droom

De ultieme droom was nog nooit zó dichtbij! Volle vliegtuigen met onze eigen klanten, geoptimaliseerde softwaresystemen en spectaculaire marketingresultaten. Alle neuzen staan dezelfde kant op en we komen in de buurt van de finish!